Trekkertrek ijsselhallen: een topdag

Trekkertrek ijsselhallen: een feest voor iedereen

Trekkertrek ijsselhallen, het is misschien wel het grootste en gaafste trekkerevenement van het jaar. Iedereen die iets met trekkers heeft is op deze dag aanwezig. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ondanks mijn liefde voor trekkers toch niet echt het gevoel had bij de normale doelgroep van het evenement te horen. Ja inderdaad: bij wat ik dacht dat de normale doelgroep van het evenement zou moeten zijn, want het publiek was ik toch anders dan ik me ingebeeld had. Ik had verwacht dat ik tussen de echte authentieke boeren te staan, maar dat komt misschien omdat ik als stadsjongen het plattelandsleven enorm heb geromantiseerd. Wat ik echter zag was een bonte verzameling van vooral hippe en moderne jongeren die net zo goed uit de grote stad hadden kunnen komen, en slechts een paar echte boerse types. Ik denk dat dit ook wel de charme is van de trekkertrek ijsselhallen: het is voor iedereen geschikt: liefhebbers van het platteland en liefhebbers uit de stad. Volgend jaar ga ik weer!